Kinderen

Lommerdmarkt

Ontdek de gezellige Lommerdmarkt. De Lommerdmarkt vindt plaats in het centrum van Rijssen rondom het gemeentehuis. Zowel kinderen als ook volwassenen kunnen hun gebruikte spulletjes verkopen.

In de zomervakantie vind je vijf donderdagen achter elkaar in het centrum van Rijssen de leukste gebruikte spullen op kleedjes en kraampjes. Lekker struinen naar tweedehands spullen die nog prima een ronde mee kunnen. Speelgoed, boeken, kleding: er wordt van alles te koop aangeboden.

Voor kinderen wordt een eigen gedeelte gereserveerd. Het betreft het Europaplein en De Hagen, tussen de Emmastraat en Enterstraat. De Lommerdmarkt start 's morgens al vroeg en duurt tot ongeveer één uur.

Lommerdmarkt

Voor het innemen van een standplaats is geen vergunning noodzakelijk. Deelnemers kunnen zich op de marktdag op het marktterrein melden. De marktmeester wijst de standplaatsen toe. Alleen voor het innemen van standplaatsen voor de verkoop van snacks is een vergunning nodig.

Kosten
Voor kinderen tot en met de leeftijd van 15 jaar is het innemen van een plaats op deze Lommerdmarkt gratis. Vanaf 16 jaar zijn er kosten verbonden aan de standplaatsruimte.

Tijdens de Lommerdmarkt en maar ook de middag en avond blijft het gezellig in het centrum van Rijssen met entertainment en natuurlijk gezellige terrassen.

Wanneer

21 jul - 18 aug 2022
  • elke donderdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis