Muziek

MICAH & JULIA

Na 7 jaar lang, spelen, schrijven, EP’s opnemen en muzikale avonturen in Nashville (VS), is de tijd aangebroken voor het jonge duo Micah & Julia uit Zwolle, om een nieuwe uitdaging aan te …

Na 7 jaar lang, spelen, schrijven, EP’s opnemen en muzikale avonturen in Nashville (VS), is de tijd aangebroken voor het jonge duo Micah & Julia uit Zwolle, om een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Micah & Julia zijn de laatste 2 jaar ook volop bezig geweest om hun individuele sound te ontdekken. Dat resultaat is inmiddels bij beiden ruimschoots aanwezig en daar zal de komende tijd dan ook de focus op komen te liggen. Maar niet voordat ze op 22 juni aanstaande een knallende eindshow ‘The last dance with friends’ gaan organiseren, in de grote zaal en foyer van Hedon. Dus de plek waar ze ook vele jaren zijn ondersteund vanuit het Productiehuis Hedon en waardoor ze zich muzikaal en zakelijk sterk hebben kunnen ontwikkelen tot wie ze nu zijn.

Speciaal voor deze avond hebben ze andere bevriende en jonge talenten gevraagd om samen met hun de eindknal aan te gaan. Het zal een spannende avond vol verrassingen en verschillende culturele disciplines worden.

Denk aan dans, fashion, muziek, fotografie, film, spoken word etc.. Een mooie presentatie van een staalkaart van verschillende Zwolse (of oud-Zwolse) talenten, die met een bijdrage via Artpitch 038 (Stadkamer) tot stand kan komen.

Wanneer