Actief

CSI Twente

In de zomer van 2022 komt de wereldtop der spring- en dressuurruiters weer naar Geesteren voor de 46e editie van CSI Twente. En het belooft wederom een bijzondere editie te worden, op het vernieuwde Equestrian Park Erve Maathuis!

CSI Twente 2022 op vernieuwd Equestrian Park Erve Maathuis!

In de zomer van 2022 komt de wereldtop der spring- dressuurruiters weer naar Geesteren voor de 46e editie van CSI Twente. En het belooft wederom een bijzondere editie te worden, op een vernieuwd Equestrian Park Erve Maathuis! De internationale klassieker op het Erve Maathuis mag zich verheugen in een grote populariteit bij bezoekers en deelnemers. De historisch gegroeide mix van sports, business, culture en entertainment maakt CSI Twente tot een allround evenement voor een zeer gevarieerd publiek.

De unieke opzet heeft ertoe geleid dat het CSI in de meest recente uitgave van de Respons TOP100 Evenementen Monitor opnieuw uit de bus gekomen is als hoogste genoteerde concours hippique van Nederland! De cocktail van topsport, talentontwikkeling, breedtesport, handel, fokkerij, dressuur en tuigpaarden op Erve Maathuis brengt op jaarbasis een unieke wisselwerking op gang, die voortdurend wordt uitgebouwd en verfijnd. CSI Twente vormt hierbij het jaarlijkse hoogtepunt van een reeks (inter)nationale evenementen. Met een permanente infrastructuur, riante losrij- en stallingsmogelijkheden alsmede 2 hectare overdekt tentoppervlak worden bezoekers en combinaties met alle egards ontvangen.

Bekijk hier het uitgebreide programma!

Entertainment

Vier dagen topamusement in bruisend strodorp. Met de ‘perfect sky’ beschikt het traditionele strodorp over een eyecatcher van formaat. Op en rond dit bruisende centrumplein zijn tal van fraai ingerichte etablissementjes te vinden op het gebied van eten en drinken. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond alsmede op de afsluitende zondag wordt het strodorp opgeluisterd door topartiesten, -orkesten en -DJ’s.

Donderdag 9 juni (19.00 – 01.00)

Accent FM Road Show I Accent FM, Harten 10 & Bonnie St. Claire

Vrijdag 10 juni (20.30 – 02.00):

JUMP up the 90’s!! I Beethoven – The Legends, Nakatomi & Rob Toonen

Zaterdag 11 juni (20.30 – 02.00):

STAL op Stelten!! I Snollebollekes, Rob Toonen & CULT-DJ Gert Amazing special effects & dancing queens!!

Zondag 12 juni: (17.00 – 22.00):

GROTE Grijns van Twente I Sven Elias

Wanneer