Actief

Strijd van Salland

Strijd van Salland is een sportief en gezellig evenement. Als deelnemer kun je wandelen, hardlopen, steppen, toerfietsen, wielrennen, mountainbiken, gravelbiken, motorrijden en paardrijden.

Al onze routes brengen je langs de mooiste plekjes van Salland. Die routes zetten we uit in klaverbladvorm. Door deze klaverbladvorm maak je kennis met alle windstreken van Salland. Het klaverblad brengt je terug naar de sfeervolle thuisbasis in Heino. Even wat eten en drinken. Genieten van de muziek. En bedenken of je nog een volgende route gaat doen…

Per onderdeel wordt namelijk een aantal uitdagende routes uitgezet. Het unieke aan het klaverblad is dat je zelf bepaalt hoeveel routes voor jou de uitdaging vormen. Misschien combineer je alle verschillende fietsroutes tot één grote? Of ga je zowel hardlopen, fietsen als mountainbiken? Jij kunt zelf indelen hoeveel kilometers je gaat maken op 19 juni 2022. Lopend, steppend, fietsend of rijdend. Recreatief of prestatief. Alles kan! En voor al die deelnemers is publiek van harte welkom om te komen aanmoedigen. Kijk dan meteen rond bij de kraampjes en geniet van een hapje en een drankje met livemuziek.

Strijd van Salland tegen Kanker is een actie van Vereniging Heino Helpt om donaties te werven voor meer onderzoek naar hersenkanker. De vereniging tracht haar doel te bereiken door het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. Het geld dat met Strijd van Salland wordt ingezameld is 100% bedoeld voor hersentumoronderzoek.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 20,00

20 euro bij inschrijving. Alle ontvangsten worden 100% besteed aan het goed doel!!