Onmeunig grappige Twentse nuchterheid

NATHALIE BAARTMAN - Snak

Nathalie Baartman is weergaloos grappig, een beetje vreemd en zorgt gegarandeerd voor een avond lang genieten. Na het winnen van de persoonlijkheidsprijs op het Cameretten Festival (2004) wist ze al snel een geheel eigen positie in de Nederlandse cabaretwereld in te nemen.
Nathalie is ook columniste. Ze schrijft onder meer voor De Twentsche Courant/Tubantia en het radioprogramma 'Vroege Vogels'.

import-82771-628eca140df67.jpg

Twentse cabaretière Nathalie Baartman snakt naar het oude normaal. Dat we gewoon iemand kunnen aanraken, knuffelen en omhelzen. Op handen en voeten snakte de comédienne door het gras. Reikhalzend. Zoekend. Snakkend naar de dag dat alles weer als vanouds gaat, naar de wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Als een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap.

‘Een Twentse Brigitte Kaandorp op drieëndertig toeren’, noemde Theaterkrant haar.

Nathalie Baartman brengt een troostrijke avond zoals alleen zij dat kan. Gewoon onmeunig mooi en grappig. Wij snakken naar een avond met Nathalie Baartman vol Twentse nuchterheid, hilarische onverstoorbaarheid, eigenwijze grappen en ingetogen vreugde. U ook?

Kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 18,50

Kaartprijs inclusief kopje koffie / thee voor aanvang