15e Editie

IJsseltheaterfietstocht

De IJsseltheaterfietstocht heeft intussen een vaste plek verworven in het IJsselgebied tussen Zwolle en Deventer. De met veel zorg en liefde uitgestippelde fietsroute van ongeveer 30 km op zaterdag 28 mei, gaat langs vier bijzondere locaties waar voorstellingen worden gegeven die variëren van dans, zang, acrobatiek en verhalen.

Samen fiets je vanaf de startpunten Oene, Vorchten, Olst, Wijhe en Wesepe langs een mooie route, naar de locaties waar voorstellingen worden gegeven die variëren van dans, zang, acrobatiek en verhalen. De organisatoren zijn blij na twee jaar van Coronabeperkingen nu weer te kunnen zorgen voor indrukwekkende optredens en mooie voorstellingen.

IJsseltheaterfietstocht: dit jaar net even anders

De fietstocht wordt dit jaar alleen op de zaterdag gehouden voor een maximum aantal bezoekers per voorstelling opdat iedereen optimaal kan genieten en de artiesten goed kan zien. De tocht staat gepland tot 17.00 uur.

Om deze fietstocht met optredens mogelijk te maken, vragen we een dagentree van € 10 per persoon voor deze zaterdag en moeten deelnemers zich tevoren inschrijven via de website www.ijsseltheaterfietstocht.nl.

Avondprogramma

Op de zaterdagavond kun je tegen meerprijs van € 20 deelnemen aan een 3-gangen maaltijd bij het Infocentrum IJssel Den Nul, gevolgd door een bijzondere voorstelling. De maaltijd start om 18.30 uur. Wil je ook meedoen aan het avondprogramma inclusief maaltijd en voorstelling (kosten € 20,-)? Geef dit dan aan bij de inschrijving en kaartverkoop, omdat ook hiervoor een maximum aantal bezoekers geldt.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,79