Theater

Unieke horror belevenis: The battle of the mutants

Battle of the mutants is een unieke horror belevenis in de regio twente gemixt met lasergamen. Deelnemers gaan het veld in samen met commandant Bravehart om zoveel mogelijk zombies te verslaan. Deelnemers krijgen een lasergun mee met deze guns hebben zei als gezamenlijk doel om zoveel mogelijk zombies te verslaan. Battle of the mutants zal elke vrijdag en zaterdag plaats vinden in juni, vanaf 4 juni.

Dr. Brummelhuis is een beroemde professor die in de wijde omgeving vooral bekend staat om zijn geslaagde experimenten. Maar Dr. Brummelhuis had 1 droom. En dat was van dode mensen een nieuw soort super mens maken. Dit experiment slaagde en daarmee ook steeg het succes naar zijn hoofd. Hij wilde steeds meer en meer super mensen bezitten en op een dag draaide hij vreselijk door.

Dr. Brummelhuis ontvoerde steeds meer levende mensen uit de omgeving om daar een nieuw soort mens van te maken die hij mutanten noemde. Hij vermoorde zijn ontvoerde slachtoffers en heeft ze stuk voor stuk in mutanten veranderd om de wereld over te nemen met zijn nieuwe wereld orde.

Force Elite Om hem te stoppen is de Force Elite in het leven geroepen. Alleen de Force Elite kan het niet alleen. Ga met commandant Braveheart op jacht om Dr. Brummelhuis tegen te houden en zoveel mogelijk mutanten te doden en uiteindelijk het tegengif te vinden!

Reserveer snel want we spelen met max. 20 personen tegelijk tegen de Mutants op elke vrijdag en zaterdag in de maand juni, van 19.00 tot 23.00! Kom bij Starworld 'Battle of the Mutants' spelen zolang het nog kan!

Tickets aan deur kopen kan ook, u dient hiervoor wel een tijdslot te reserveren. Stuur een email met de gewenste datum, tijdstip en aantal deelnemers naar info@star-world.nl

Wanneer

4 jun - 25 jun 2022
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50