3 mooie wandeltochten, voor elke wandelaar wat wils: 5 km (ook zeer geschikt voor kinderen), 13 km en 25 km.

Zomerse Wandelingen Giethoorn

Ook zo gek op wandelen? Wij van Sail Giethoorn ook! Het inspireerde ons tot 3 mooie wandeltochten, voor elke wandelaar wat wils. Zo is er het Gieters Avontuur van 5 km, deze is ook bij uitstek geschikt voor kinderen, Gieterse Gezelligheid van 13 km en voor de echt sportieve wandelaar is er Flink & Frappant van 25 km.

Je kunt je online aanmelden om deel te nemen, de kosten hiervoor zijn € 7,50 voor iedereen ouder dan 12 jaar en € 2,50 tot 12 jaar. De kosten zijn per persoon, per wandeling. Hiervoor krijg jullie een heerlijke wandeling, in een prachtige omgeving en een versnapering onderweg. Alle tochten starten bij de Doopsgezinde kerk, Binnenpad 50 in Giethoorn. De wandelingen starten tussen 10.00-13.00u. In overleg is later of eerder starten ook mogelijk. Stuur in dat geval een mailtje naar giethoornsail@gmail.com.

TIP: Combineer een van deze zomerse wandelingen met Muziekeiland Giethoorn. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni wordt het eindlandje in het Bovenwiede 's avonds omgedoopt tot muziekeiland. Tussen 21.00 en 01.00u is het feest: muziek, eten, drinken en gezelligheid! Vanaf 20.30u liggen er bij vaart 4 (bij de Doopsgezinde kerk) rondvaartboten klaar die je van en naar het eiland brengen, als je je toegangsbandje laat zien.

5 KM - GIETERS AVONTUUR

Kinderen willen spelen, ontdekken, ravotten en stoeien, maar gewoon een ommetje maken? SAAI! Laat je kinderen op avontuur gaan en geniet van de prachtige omgeving en goed gezelschap.

13 KM - GIETERSE GEZELLIGHEID

Tijdens deze mooie wandeling heb je alle gelegenheid om even lekker bij te praten, je hart te luchten of gewoon te genieten van de mooie omgeving. Laat je verrassen wandelingen. Speciaal om deze wandeling mee af te sluiten heeft Grandcafé Fanfare een mooi aanvullend arrangement: 2 glazen wijn en lekkere plank met 3 luxe hapjes, voor € 14,50.

25 KM - FLINK & FRAPPANT

Met een stevige pas laten jullie de kilometers onder je doorglijden, terwijl jullie genieten van het moois wat de omgeving biedt. Deze wandeling is flink en de omgeving is frappant! Speciaal voor de sportieve wandelaar.

Wanneer

18 jun - 19 jun 2022
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 7,50
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 2,50