locatie Erve Kraesgenberg in Losser, zondag 19 juni

Lifestyle & Curiosa markt

Laat je verrassen op deze prachtige locatie met unieke standhouders op de lifestyle&curiosamarkt zondag 19 juni van 10-17 uur. Gratis entree en parkeren

Op zondag 19 juni organiseert DITSMIE een Lifestyle&Curiosa markt op de prachtige landelijke locatie, Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, Losser (OV).

Zondag 19 juni van 10-17 uur Op 19 juni hebben we weer standhouders die allemaal uniek zijn met hun aanbod. Kom gezellig langs voor de sfeer en laat je verrassen op deze prachtige locatie met een divers aanbod van standhouders zoals brocante, curiosa, lifestyle, streekproducten, kunst en meer…

Entertainment We hebben een super gave artiest: Cigarbox Henri van Dutchinstruments4u. Hij bouwt en bespeelt al sinds 2009 de zogenaamde Cigar Box gitaren. De cigar box gitaar is een oer blues instrument. Cigarbox Henri zal hiermee optreden en in zijn interactieve stand ook het publiek uitdagen om zelf eens een stukje op zo’n sigarendoos gitaar te proberen spelen en mee te jammen.

Roofvogel demo Tijdens de markt zijn de vele roofvogels te zien op Erve Kraesgenberg. Michael en Tracey geven demo’s en vertellen enthousiast over hun ‘roofvogelvirus’.

Gratis toegang Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE markt met een gezellig terras van Erve Kraesgenberg voor een hapje en een drankje. De ingang is via de parkeerplaats van het zwembad bereikbaar. De entree en parkeergelegenheid is gratis. Via de fietsroute met knooppunt 13-69 kom je vanzelf bij Erve Kraesgenberg!

Erve Kraesenberg Erve Kraesgenberg in Losser is een uniek cultuurpark met belangrijke historische waarde, waar bezoekers de sfeer kunnen proeven van een oud boerenerf.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis