Veelzijdige gedreven soliste weet je ruim twee uur lang te boeien en te ontroeren

Ksenia Marasanova speelt Oscar en Oma Rozerood

De tienjarige Oscar is ernstig ziek. Met zijn vrienden beleeft hij vele avonturen. Hij leert Oma Rozerood kennen. Zij vertelt hem sterke verhalen over haar verleden als worstelaar en helpt hem het leven te begrijpen. In een briefwisseling met god vertelt de dappere Oscar over al zijn belevenissen. Oscar en Oma Rozerood is grappig, meeslepend en aandoenlijk.

Oscar is 10 jaar oud en ernstig ziek. In het ziekenhuis heeft Oscar vrienden. Daar ontmoet hij Oma Rozerood en met elkaar beleven ze waanzinnige avonturen. Daarover vertelt Oscar in brieven aan God. Oscar en Oma Rozerood is een juweel van een verhaal, tegelijkertijd hartverscheurend en hartverwarmend.

Oscar en Oma Rozerood gaan op zoek naar de essentie van leven. Want iedereen wordt geboren en gaat dood. Daartussen zit dat wonderlijke fenomeen dat we kennen als Leven. Maar wat is het eigenlijk?

Ze spelen samen een legendarisch spel. Daarin leeft Oscar een intens leven in ca. 10 dagen. Iedere dag duurt tien jaar en maakt hij van alles mee. Van puberteit tot verliefdheid en later ook de midlife-crisis. De wijze Oma Rozerood helpt hem zijn avonturen te verwerken.

Kwart van de opbrengst is bestemd voor ALS-onderzoek.

Theaterkrant: "De kleine veelzijdige soliste Marasanova weet je met haar even veelzijdige olievat twee uur lang te boeien en te ontroeren. Als een soort Peter Pan springt ze over en rond haar decorstukken. Oscar en Oma Rozerood is grappig en ontroerend."

Hier in Salland: "Marasanova liet haar publiek nog maar eens zien dat ze een fantastische actrice is, iemand die in staat is om je binnen één tel om te laten slaan van een traan naar een glim- of zelfs een schaterlach.”

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50

Inclusief pauze-drankje, drankje en hapje na afloop.
Gratis parkeren rond het theater.