De gezelligste biertuin van Zwolle keert van vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli terug naar Park de Wezenlanden

Mout Bierfestival

Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert Park de Wezenlanden in een walhalla voor de levensgenieter.

Dit jaar keren we in volle glorie terug naar Park de Wezenlanden. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden als nooit tevoren.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeler & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. De complete brouwerslijst vind je onderaan de pagina!

Muziek Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. In samenwerking met Poppunt Overijssel wordt op zondag zelfs het podium gevuld met lokale helden! Ook het complete muzikale programma vind je onderaan de pagina.

Activiteiten Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals onze populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor de workshops zijn later verkrijgbaar.

Eten IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega’s en de vleeseters voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplank. Om van te watertanden!

Openingstijden Vrijdag 1 juli: 16:00 – 23:59 Zaterdag 2 juli: 13:00 – 23:59 Zondag 3 juli: 13:00 – 21:00

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,50
Aan de deur
€ 12,50
Voorverkoop
€ 7,50

Online ticketprijs is exclusief €1,50 servicekosten en inclusief €2 borg.

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Tickets aan de deur zijn €12,50 inclusief borg voor het glas, alleen overgebleven kaarten worden aan de deur verkocht. Het is mogelijk dat er geen deurverkoop meer plaatsvindt als alle tickets zijn uitverkocht.