Muziek

HEDON ACADEMY

Marketing is een breed begrip. Weet jij wat dit precies inhoudt en wat je kan doen om de aandacht te trekken en geld te genereren? Eerder gingen we al in op de basis van het opbouwen van je merk. …

Marketing is een breed begrip. Weet jij wat dit precies inhoudt en wat je kan doen om de aandacht te trekken en geld te genereren? Eerder gingen we al in op de basis van het opbouwen van je merk. Nu besteden we met de expertise van Noah Smits vooral aandacht aan hoe je het begrip marketing nu concreet voor je kan laten werken in de praktijk. Hoe pak je dit aan en hoe zorg je dat mensen overgaan tot het betalen voor je product, het kopen van een kaartje of het langdurig sponsoren van je carrière.

Noah Smits: een bekend gezicht als het gaat om data-analyse, media en muziekpromotie. Noah Smits is Online Marketing Specialist bij Pauw Agency, dat o.a. samenwerkt met Armada, BMG, SPEC, Maan, Snelle, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en Davina Michelle.SAMENWERKING DELTION COLLEGE, HEDON TALENT SUPPORT EN ARTEZ

Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Talent Support en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.

Wanneer