MET DRIE GEWELDIGE LIVE BANDS!

FESTIVAL DE VECHT - FESTIVAL CONCERT

Landgoed Holthagen in Zwolle wordt omgetoverd tot festivalterrein. Met diverse optredens, een foodtruck, er kunnen drankjes gekocht worden en er is een streekproductenmarkt met producten uit het Vechtdal.
Het landgoed ligt aan de Vecht bij Langenholte, direct achter de AA-landen in Zwolle.

Tijdens het grootse Festival Concert op Landgoed Holthagen in Zwolle geven achtereenvolgens het Wouter Hamel Trio, de Leonard Cohen Revival Band en Shebob met zangeres Linda Westera acte de présence. Het Landgoed gaat om 13.00 uur open.

PROGRAMMA 13.45 - 14.45 uur Wouter Hamel Trio 15.15 - 16.15 uur Leonard Cohen Revival Band 16.45 - 17.45 uur Shebob

Wouter Hamel is een Nederlandse jazz- en popartiest. Hij zingt popliedjes met een jazzy invalshoek en wordt wel vergeleken met Frank Sinatra, Mel Tormé en Michael Bublé. Met diverse albums viel hij in de prijzen, waaronder een Zilveren harp en in 2005 won hij het Nederlands Jazz Vocalisten Concours.

De enthousiaste musici van de Leonard Cohen Revival Band brengen de muziek van schrijver, dichter en zanger Leonard Cohen opnieuw tot leven in een prachtig tribute, gebaseerd op het geweldige concert van Cohen in London 2009. Met leadzanger Jacques Rodenstein, backingvocals The Alluring Ajettes en een 7 koppige band.

Shebop, met vocalist Linda Westera heeft een volstrekt eigen geluid in jazzland. Met een basis van slagwerk, contrabas en piano en slechts twee blazers brengt dit sextet een spannend repertoire van jazz, bebop en Latijns-Amerikaanse muziek.Naast eigen bewerkingen van jazz-standards wordt ook eigen werk van vocalist Linda Westera en arrangeur/trombonist Hein Jan van Vilsteren gespeeld.

Landgoed Holthagen is te bereiken per fiets en per auto. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Brinkhoek 29. Op het terrein zijn tenten aanwezig in geval van regen, strobalen, stoelen, statafels en een toiletvoorziening. Het terrein is rolstoeltoegankelijk. Er worden maximaal 400 toeschouwers toegelaten.

Informatie en kaartverkoop www.festivaldevecht.com.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,00