Rijksmuseum Twenthe heeft een nieuw programma voor jongeren en young professionals.

RMT Next

Tijdens deze RMT Next-avonden worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd waarin je in een ontspannen sfeer meer te weten komt over de kunstwerken, kunstenaars en tentoonstellingen in RMT. Laat je verrassen door (artist)talks, speed tours, performances, bijzondere cocktails en andere activiteiten.

Met RMT Next belicht Rijksmuseum Twenthe per avond een ander thema, waarbij zij de tentoonstellingen in het museum als voedingsbodem gebruiken. Door middel van een speciale programmering legt RMT Next de link tussen maatschappelijke vraagstukken die nu spelen en de tentoonstellingen in het museum. Hierbij gaat Rijksmuseum Twenthe in gesprek met kunstenaars over hun inspiraties en hoe zij de ontwikkelingen in de wereld in hun werk vatten. Met RMT NEXT reflecteert de organisatie op kunst uit voorgaande decennia en gaat zij op zoek naar aanstormende talenten.
RMT Next 2023

Nieuwsgierig naar wat er elke editie te doen valt? Klik dan op de linkjes hieronder. Is er geen link zichtbaar? Dan is het programma nog niet bekend. Kom dan vooral later terug om het programma te checken!

Wanneer

-
-