Dit bekende achterhoeks duo zoekt de intimiteit op in het Wilminktheater Enschede

Suzan & Freek Theatertour

Van covers op een terras in Winterswijk tot twee keer een uitverkochte Ziggo Dome, festivals en nu een theatertour!

Suzan & Freek zoeken het theater op. Woensdag 23 november staan de beide Achterhoekers met hun band in de grote zaal van het Wilminktheater. Met een programma waarin hun grootste hits worden gecombineerd met kleine liedjes en verhalen.

Eerst staat Suzan Stortelder (uit Zieuwent bij Lichtenvoorde) en Freek Rikkerink (Harreveld) nog een voorjaar en zomer vol optredens te wachten. Twee avonden in een tot de laatste plaats bezette Ziggo Dome en Concert At Sea zijn maar een paar van de hoogtepunten.

En dan is er, in het najaar, tijd voor de rust en de intimiteit van het theater voor de jeugdliefdes uit de Achterhoek. Dichtbij, persoonlijk en één en al muziek: een avond waarbij meezingen magen stilzitten niet gaat lukken.

Want natuurlijk staan de grote hits van het duo, dat eerder dit jaar een Edison won, allemaal op het programma. Als het avond is, Blauwe dag, Weg van jou, Goud en Honderd keer worden gecombineerd met minder bekend werk, maar natuurlijk allemaal met het onmiskenbare geluid van Suzan & Freek. Met wie ga jij dit intieme theaterconcert ervaren?

Wanneer

-