Een swingende, muzikale familievoorstelling.

Ravi de Robot (5+)

Ravi de Robot (5+) is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen.

Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijnā€¦ robots leven toch niet? Of wel soms?

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.

Ravi de Robot is een coproductie van Theater Sonnevanck en Silbersee, in samenwerking met Universiteit Twente.

De voorstelling om 14:00 is uitverkocht!

Daarom is er nu ook een voorstelling om 16:00, bestel snel je kaarten!

Wanneer

-