Oldenzaal in Kerstsfeer!

Met dit jaar een demonstratie ijssculpturen door echte ijscavers. Misschien ontmoet je de ijskoningin en de Winterbok op hoge stelten en kun je tussendoor genieten van al het lekkers dat te zien is in de kramerie.

Het weekend 'Oldenzaal in Kerstsfeer' kent een oergezellige kerstkoopzaterdag en -zondag. Er zijn volop kerstactiviteiten, straattheater en gl├╝hwein, kraampjes vol kerstartikelen en nog veel meer. Dat is erg gezellig kerstinkopen doen!

IJskunstenaars

Demonstratie ijssculpturen door echte ijscavers van First Choice Events. De ijskunstenaars gaan met ijs en sneeuw ijssculpturen maken.

Steltenlopers

je hebt ze vast en zeker wel eens gezien. Niet op stelten van een paar centimeter maar wel 1 meter hoog! Op de zaterdag zien we de Witte Wieve en op zondag de IJskoningin en Winterbok, door Raaf Theater.

IJsbaan + kersthuisjes

Rondom de Ijsbaan, die is er ook weer op het Sint Plechelmusplein, staan kersthuisjes; 16 sfeervolle houten blokhutten.

Voor the kids

Oud Hollandse kinderspelen door studio Live uit Oldenzaal.

Schapen + Mieke Boode

Zonder schapen geen kerstmarkt. Toch? De schapen van Mieke Boode zijn te zien (en te aaien natuurlijk), in de schaapskooi.

Muziek in kerststijl

Het piepenrek is op diverse dagen te beluisteren(zondagen 11 en 18 december. De midwinterhoornblazers zullen hun mooie klanken laten horen en (zaterdag en zondag) demonstraties geven.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis