Dans met de MOONWALK naar de sterren!

Workshop Leer een perfecte MOONWALK

Wie denkt dat Michael Jackson de ‘Moonwalk’ uit heeft gevonden, die heeft het mis. Al in de dertiger jaren van de vorige eeuw werd de danspas gebruikt door toenmalige dansberoemdheden. In de tachtiger jaren bracht Michael Jackson deze danspas weer onder de aandacht

Wil je deze ingewikkelde danspas zelf leren, schrijf je dan in voor de workshop ‘Leer de MOONWALK’ op woensdag 21 september (6-9 jaar) én woensdag 28 september (9-12 jaar) bij dansschool JoniConnect, in samenwerking met ZINiN BreinReis.

Leer de MOONWALK!

Welke dansmove past er nu het best bij het thema ‘Heelal’? Dat is natuurlijk de MOONWALK! Heb jij altijd al de moonwalk en nog heel veel andere coole dansmoves willen leren? Dan wil je deze workshop absoluut niet missen. Geef je snel op want VOL=VOL. Neem comfortabele (sport) kleding en, als je ze hebt, schoenen met witte zolen mee. Dansen op sokken of blote voeten is ook mogelijk.

Aanmelden voor de workshop ‘Leer een perfecte MOONWALK’

Een plekje reserveren voor deze leuke workshop kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Afhalen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 3,50