Een muziektheatrale lecture performance met Arne Hendriks en Club Gewalt

The Incredible Shrinking Man meets MINI MISS MIRACULOUS

In deze muzikale lecture performance doen Arne Hendriks, actrice Isil Vos en muziek en performance collectief Club Gewalt gezamenlijk een optimistische poging de wereld te redden met een inspirerende kijk op duurzaamheid. Hendriks ontregelt je denken met talloze ideeën over krimp en Club Gewalt wakkert je verlangen om te krimpen aan met futuristische midi-popmuziek.

Kunstenaar en krimpdenker Arne Hendriks nodigt je uit om je een wereld voor te stellen waarin de mens krimpt tot een lengte van vijftig centimeter. Een mens die beter op de aarde past.

Een mens van maar 50 centimeter lang? Deze actuele voorstelling over krimp gaat over het prijswinnende onderzoek The Incredible Shrinking Man van kunstenaar Arne Hendriks dat dit jaar vijftien jaar bestaat. In het onderzoek verkent Hendriks de mogelijkheid om de mens te krimpen naar 50 centimeter, een mens die beter op aarde past.

Futuristische midi-popmuziek De voorstelling, waarin een lezing van Arne Hendriks wordt verweven met hierop geïnspireerde performances van Club Gewalt, gaat over het verlangen naar minder. Krimp van grondstof- en energieverbruik, van onze reislust, onze agenda’s en zelfs van ons lichaam. Met talloze ideeën ontregelt Hendriks ons denken over groei. Club Gewalt voert krimpevangelist Mini Miss Miraculous op, om het geloof in minder aan te wakkeren met futuristische midi-popmuziek.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50
CJP prijs
€ 16,50