Het Nederlandstalig studenten kampioenschap theatersport, een weekend vol met hilarische, meeslepende en emotionele scènes. Voll

NSK improvisatie theater

Een musical over het afbranden van een schoolgebouw… Vliegen naar de maan op een papieren vliegtuigje... Of toch ……(vul maar in), Dat zie je natuurlijk alleen maar op het grootste studenten improvisatie theater toernooi van Nederland en België.

Dit jaar is het NSK-theatersport weer terug in Nederland. Na een spannende strijd in België lukte het spelers van de Enschedese theatersportvereniging Pro Deo, om de winst binnen te halen. Het zal dit jaar dus plaatsvinden in Enschede.

Theatersport is een competitieve vorm van improvisatie theater, twee teams spelen om en om scènes van niet langer dan 5 minuten, volledig gebaseerd op input en suggesties uit het publiek. Dit leidt tot de gekste dingen die je maar kan bedenken. Binnen improvisatietheater kan namelijk álles gebeuren.

Studenten teams vanuit heel Nederland en zelfs België zullen op het weekend van 12 en 13 november afreizen naar Enschede om de strijd met elkaar aan te gaan.

De teams worden door een professionele jury beoordeeld op hun theatervaardigheden en hun vermogen tot vermaak. Zo zullen aan het eind van het weekend de twee beste teams die Nederland en België te bieden hebben, oog in oog komen te staan voor een epische finale die je niet wilt missen.

En als je echt een liefhebber bent, kan je natuurlijk ook komen kijken naar de voorrondes op zaterdag en zondagmiddag.

Het kan allemaal, je bent van harte welkom in de wondere wereld van theatersport!

Wanneer

-