Maak je borst maar nat voor deze brutale familievoorstelling.

Pippi Powerrrrr (8+)

Die onverschrokken Pippi, die zich niet in één hokje laat stoppen en voor wie de wereld een telkens veranderend landschap van onbegrensde mogelijkheden is. Villa Kakelbont maakt in de Pay.Zaal van het Wilminktheater plaats voor een heerlijk chaotische theatervloer, waarbij niets is zoals het hoort.

Pippi gaat samen met een bonte club actrices (van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand) op ontdekkingstocht naar ieders eigen power.

Deze spannende tijd, waarin de wereld op z’n kop staat en niets meer vanzelfsprekend lijkt volgens, vraagt volgens Pippi om frisse inzichten, ander gedrag, nieuwe power.

Verandering kan eng zijn, maar biedt ook nieuwe kansen. Het is een kans op avontuur naar jouw eigenheid. Dat vraagt om lef. Durf jij jezelf te zijn én dat te laten zien, ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend aan.

Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen.

Het is energiek theater voor jongens én meiden in de stijl van de met de ZAPP Theaterprijs bekroonde voorstelling Joris & De Drakentemmers dat blijft nazinderen, of je nu 8 of 108 bent.

Wanneer

-