Klein dorp, grote artiest op 18 november!

ANA POPOVIC BAND (USA) live in HEINO

Wereldtop BLUESROCK uit USA 18 november live in Heino. Ana Popovic met volledige band, komt dat zien!

In Nederland is Ana Popovic vooral onder fans bekend, maar in Amerika trekt ze volle grote zalen en sleept ze de ene na de andere nominatie in de wacht. Daarom haalt Live Music Heino haar naar Nederland! Tijdens haar tour door Europa speelt ze op vrijdagavond 18 november in de Nicolaaskerk in Heino. Kaarten zijn te koop via www.live-music-heino.nl (€ 22,50).

Heerlijk slepende blues en soul wisselt ze af met ruige rockgitaarsolo’s. Ze heeft zich laten inspireren door onder andere Jimi Hendrix en dat is goed te horen. Maar ook de invloed van viervoudig Grammy-winnaar Keb' Mo' hoor je terug. Hij produceerde een van haar albums.

Kortom, ze is erg veelzijdig en dat maakt waarom deze zangeres en gitariste uit Los Angeles met haar band al meer dan twintig jaar zo populair is in de VS. Zo is ze bijvoorbeeld net weer voor de achtste keer genomineerd als beste blues-rock artiest. Blues Rock Awards zijn de hoogste onderscheidingen ter wereld voor bluesmuzikanten. Ze brengt ook haar band mee, die bestaat uit twee blazers, een hammondorgelspeler/toetsenist, een gitarist, basgitarist en een drummer. Zij geven de volle sound extra diepte.

“Dat ze tussen haar 140 optredens in de VS en Europa door toch nog tijd heeft om naar Heino te komen is dan ook een klein wondertje, waar we in Overijssel best trots op mogen zijn”, aldus het bestuur van Stichting Live Music Heino.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50

Voor kaarten naar https://www.ticketkantoor.nl/shop/lmhanapopovic
Voor meer informatie naar https://www.live-music-heino.nl