Wandel mee in Enschede!

Gratis Wandeling met Gids in Enschede

De herfst is begonnen. In deze periode is het heerlijk om lekker buiten te zijn. Tourist Info Enschede heeft een ruim aanbod aan wandel- en fietsroutes en wil bewoners en bezoekers hier graag kennis mee laten maken. Daarom worden er op drie zaterdagen in oktober en november gratis wandelingen voor bezoekers en bewoners georganiseerd. Men heeft keuze uit de stadswandeling en de Bannink-Wilmink wandeling.

ONTDEK DE STAD MET DE STADSGIDSEN

De komende drie zaterdagen (22 en 29 oktober, 5 november) verzorgen de Enschedese Stadsgidsen gratis stadswandelingen. Vertrekpunt is Tourist Info Enschede aan de Langestraat 41. Een stadswandeling is dé manier om Enschede beter te leren kennen. De route door de binnenstad gaat langs iconische gebouwen die de geschiedenis van Enschede laten zien. De stadsgidsen vertellen interessante feiten en wetenswaardigheden over Enschede.

BANNINK-WILMINK WANDELING

In 2020 is de Bannink-Wilmink wandeling toegevoegd aan het aanbod van routes van Tourist Info Enschede. Deze interactieve wandeling zet de iconen Harry Bannink en Willem Wilmink in de spotlights. En wie kan de deelnemers nu beter rondleiden dan Ton Ouwehand, mede-initiator van de route, en tevens columnist, recensent, muzikant én schrijver van het boek “Harry Bannink, toonzetter”. Ton neemt de deelnemers mee langs plekken die mijlpalen markeren in het leven van beide heren.

WANDEL MEE OP ZATERDAG

De gratis wandelingen vinden plaats op zaterdag 22 en 29 oktober en 5 november om 11.00 en 13.00 uur. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur. Aanmelden kan via www.uitinenschede.nl/gratis-herfsttours-door-de-binnenstad.

Wanneer

-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis