Leer je eigen games maken bij de ZINiN BreinReis workshop CoderDojo

Workshop CoderDojo

Wil jij al heel lang leren hoe je je eigen games kunt maken op je laptop of computer? Kom dan op zaterdag 12 november om 14.00 uur naar de workshop CoderDojo in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

Tijdens de workshop leer je onder deskundige begeleiding hoe je zelf een computergame kunt maken, maar ook hoe je kunt programmeren. Dit jaar staan de CoderDojo’s in het teken van het heelal. Deelname is gratis.

CoderDojo is veelzijdig Ben jij tussen de 7 en 17 jaar en wil je computergames leren maken en leren programmeren? Of wil je zelf iets nieuws en uitdagends proberen, maar vind je het leuker om dat niet alleen

te hoeven doen? Kom dan naar CoderDojo waar je met andere leeftijdsgenoten aan de slag gaat met uitdagende projecten, waarbij dit seizoen ook het thema ‘Het Heelal’ aan bod komt. De sfeer bij CoderDojo is heel open en iedereen is welkom. Kennis wordt met elkaar gedeeld. CoderDojo wordt begeleid door enthousiaste en deskundige vrijwilligers. Als je een eigen laptop of chromebook hebt dan mag je die meenemen. Graag zelfs!

Meld je nu aan Aanmelden voor de workshop CoderDojo kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis