bij Oyfo Techniekmuseum

Night at the Museum

Zaterdagavond 5 november om 20.00 uur opent Oyfo Techniekmuseum speciaal voor volwassenen haar deuren tijdens de eerste editie van Night at the Museum. In een wereld waarin iedereen zelf weet wat hij of zij wil en waarin we onze eigen boontjes kunnen doppen, blijkt het nog steeds leuk en belangrijk om dingen samen te doen!

Tijdens deze editie van Night at the Museum kan er van 20.00 tot 23.00 uur samen gedanst worden tussen de oude machines van Oyfo, kunnen de bezoekers onderdeel zijn van een interactieve muziekinstallatie en wordt er gegamed tijdens de LAN-party. Genoeg te doen dus om als individu deel uit te maken van de groep.

Interactieve muziekinstallatie

Hoe kan kunst gebruikt worden om mensen met elkaar te verbinden? Met de mens als instrument gaat het publiek de verbinding met elkaar aan. Merle te Velthuis onderzoekt in haar muzikale installatie In Harmonic Connection hoe kunst gebruikt kan worden als middel om mensen met elkaar te verbinden. Stap in de installatie en ga de verbinding aan. Jij bent het muziekinstrument. Hang de sensor om en beweeg je door de ruimte. Wat hoor, zie en voel je?

Silent disco

De Machinehal wordt omgetoverd tot dansvloer! Vraag een plaatje aan, zet de koptelefoon op en start je dansmoves. Terwijl jij lekker aan het genieten bent van de muziek, dans je tussen de oude machines en motoren van vroeger!

LAN-party

Verlang jij soms ook naar die goede oude tijd waarin je, nadat je had ingebeld, een computergame speelde met je maten op je zolderkamer? Koen en Thijs maken het mogelijk om weer eens in de wereld van de oude games te duiken! Speel jouw favoriete game van vroeger met de techniek van nu, waardoor je de mogelijkheid hebt om samen te gamen met andere bezoekers.

Hapje en een drankje

Combineer het bezoek aan Night at the Museum met een diner bij Lust Bakery & Bistro. Speciaal voor deze avond heeft Lust een daghap voor €15,00 per persoon. In het museum mag niet gegeten en gedronken worden, maar tijdens de hele avond zal de foyer open zijn waar een drankje genuttigd kan worden.

Tickets

Tickets voor Night at the Museum zijn vanaf nu verkrijgbaar! De kaarten zijn in de voorverkoop €5,00 en kunnen gekocht worden via: https://oyfo.weticket.com/museumnacht. Deze tickets zijn op 5 november t/m 16.00 uur verkrijgbaar. Aan de deur zijn de tickets €7,50. Mensen met een Museumkaart mogen, op vertoon van deze kaart, gratis naar binnen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00
Aan de deur
€ 7,50

Gratis entree op vertoon van Museumkaart