“Met briljant triospel, veel fraaie solistische passages, wisselende stemmingen en een zinderend-dynamische finale.

Concert met het Erasmus Trio

“Met briljant triospel, veel fraaie solistische passages, wisselende stemmingen en een zinderend-dynamische finale doet het trio zijn reputatie gestand en dwingt het langdurig applaus af.”

import-85243-6363199e68d95.jpg

SKOA presenteert opnieuw topmusici in de Reestkerk.

Na het geweldige jubileumconcert op zondag 16 oktober door Kammerphilharmonie Europa presenteert SKOA in dit jubileumjaar als tweede hoogtepunt een optreden van het wereldberoemde in Nederland gevestigde Erasmus Trio.Het bestaat uit de pianist Thomas Herrmann, de violiste Vera Laporeva en de celliste XiaoJia Xu. Het trio is vernoemd naar de kosmopoliet en vrijdenker Desiderius Erasmus. Net als Erasmus heeft het trio, dat bestaat uit een Duitse pianist, een Wit-Russische violiste en een Chinese celliste, altijd open gestaan voor nieuwe ideeën en impulsen en is nog steeds fris, levendig en vol ideeën. Het trio behoort dan ook tot de meest toonaangevende pianotrio’s van Europa. Het Erasmus Trio speelde in de belangrijkste concertzalen van Europa en concerteerde al op drie continenten. In 2007 maakte het trio als eerste Nederlandse pianotrio een tournee naar China. Sinds 2017 heeft het trio ook een eigen concertzaal in Almere.

Zij beginnen dit concert met het prachtige Divertimento Bes-groot KV 254 van W. A. Mozart, gevolgd door het Pianotrio Nr.1 in C, op.8 van D. Shostakovich. Na de pauze brengen zij de 4 jaargetijden van Buenos Aires van A. Piazzolla ten gehore.

Kom genieten van schitterende klassieke werken op zondag 20 november in de Reestkerk in Oud Avereest. Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur. Tickets zijn te bestellen via de website www.skoaconcerten.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,00

De tickets zijn te bestellen via onze website www.skoaconcerten.nl