Voor mensen met passie voor Wol, Lifestyle en Streekproducten

Wollig Landleven Winter Havenfair Vollenhove 2022

Een sfeervolle winterfair in de haven van Vollenhove.
Wol, Lifestyle, Streekproducten, Foodtrucks en een bijzonder gezellig amusementsprogramma in een sfeervol verlichte haven.
Ruim 70 specialisten presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.
Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan kunt u dit niet missen.

Een sfeervolle winterfair in de haven van Vollenhove. Wol, Lifestyle, Streekproducten, Foodtrucks en een bijzonder gezellig amusementsprogramma in een sfeervol verlichte haven. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor van alles met wol, breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding, lifestyle verzorgingsproducten, beauty en nog veel meer. Ruim 70 specialisten presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.
Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan kunt u dit niet missen.

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de vakmensen. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol.

Lifestyle

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding en cosmetica tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Streekproducten

Proef en geniet! Diverse specialisten met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld Diverse Veluwse en Groningse streekproducten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten teveel om op te noemen.

Foodtrucks

Maak kennis met de diverse Foodtrucks… Van de Barista met de lekkerste koffie, naar diverse Poke Bowls en broodjes, poffertjes of mini donuts of vers gerookte paling…je kunt te kust en te keur.

Gezelligheid, ontspanning en sfeer…

Tijdens de fair is er livemuziek van Singer Songwriter B.Morris en duo Heels & Sneakers. Er is een sneltekenaar die uw karikatuur prachtig op papier zet, een houtzager die de mooiste beelden maakt, een Foodplein, bierproeverij, een authentieke smederij, en een paardentram die een rondrit door Vollenhove verzorgt en nog veel meer. En dat alles ook nog samen met de binnenkomst van Sinterklaas. Dit wordt een dag om niet te vergeten.

We zien u graag bij Wollig Landleven Winter Havenfair Vollenhove 2022 Zaterdag 19 november van 14:00 tot 20:00 uur De entree is gratis. Parkeren is gratis.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Entree en parkeren zijn gratis