Theater

Vlaams topcabaretier Pieter Verelst in ZINiN Theater

De Vlaamse krant De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als ‘Briljant absurdisme’ en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer & ik en Amai, viert ook in Ten Aarzel het absurdime hoogtij.

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen komt Pieter Verelst met zijn nieuwe show ‘Ten Aarzel’ naar het ZINiN Theater.

Grappen, acrobatie en gospel
Pieter Verelst is wellicht een van de spannendste comedians van zijn generatie. Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer en ik’ en ‘Amai’ viert ook in ‘Ten Aarzel’ het absurdisme hoogtij. Pieter Verelst over zijn nieuwe voorstelling: ‘Ik heb er megaveel zin in. Ik kijk er enorm naar uit om de grappen in ‘Ten Aarzel’ op het publiek af te voeren. Even zot, met acrobatie, grappen en gospel. Gospel en comedy? Ja, dat kan! Ik roep het publiek op om het te komen ontdekken’.

Kaarten reserveren
Kom deze Vlaamse winnaar van Cameretten 2016 ontdekken in het ZINiN Theater. Het belooft een knotsgekke avond te worden waarover, onder het genot van een biertje of wijntje in de foyer, zeker nagepraat gaat worden. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50
CJP prijs
€ 15,00