Restaurant Anno 1987 organiseert

Anno's Sylvesterparty

Restaurant Anno 1987 opent oudejaarsnacht de deuren om het vetste, grootste en mooiste feest van het jaar te vieren!
Niet 1, niet 2, maarliefst 3 topacts komen deze nacht compleet op de kop zetten. Rob Toonen, Bende van Ellende en De Partypoepers maken van deze nacht een gigafeest!

Als de klok 12 keer heeft geslagen, het vuurwerk is afgestoken en je hebt je familie een Gelukkig Nieuwjaar gewenst, dan is het PARTYTIME!

Wij ontvangen je vanaf 01.00 uur.

Als het gaat om DJ'en verstaat Rob Toonen bekend van SlamFM! zijn vak en brengt hij dan ook op de juiste momenten de juiste muziek naar de dansvloer. Hij zorgt er voor dat je dansend en swingend het Nieuwe Jaar ingaat. Rond de klok van 2.00 uur neemt de Bende van Ellende het stokje over. Deze ellendig goede combinatie liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen- als buitenland en staat garant voor maar liefst 15 jaar ervaring! Deze twee geboren entertainers zijn net zo energiek als ze eruitzien. De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen. Terwijl de Partypoepers al staan te trappelen zal Rob je nog een uurtje meenemen voordat de Poepers! jou alle uithoeken van de dansvloer laten, want deze gasten weten na jaren lange training van dansen, sjansen en bier drinken hoe je een feest maakt! Wanneer deze feestmachines op het podium staan gaat het helemaal los! Zelfs de meest aritmische danser breekt de tent af op de dansvloer.

Van 05.00 uur tot 06.00 uur zal Slam! DJ Rob jou nog even af laten koelen met coolste hits om deze nacht perfect af te sluiten

Met deze 3 topacts is Anno's Sylvesterparty dan ook een feestje dat je niet kan én niet mag missen!

Koop snel je tickets want vol = vol Minimale leeftijd 18 jaar.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 17,50