Komen jullie ook? Iedereen is welkom!

Tandarts voor 1 Dag

Ben jij een tandarts voor 1 dag? Onder begeleiding van de tandarts mag jij:

- Zelf een échte controle doen
- Poetsen als een pro
- Op de foto als tandarts
- En nog veel meer!

Zaterdag 26 november - 10:00 tot 12:00 uur
Tandartspraktijk Vollenhove
Aanmelden niet nodig
Iedereen welkom

Op Tandarts voor 1 Dag gaan de kinderen onder begeleiding van échte tandartsen en assistenten aan de slag. Zo mogen ze een controle uitvoeren bij hun broer/zus/moeder/vader. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professioneel instrumentarium en de tandarts laat zien waarop gelet moet worden. En de ‘patiënt’ gaat altijd met een fris gebit de deur uit. De kinderen leren namelijk ook polijsten. Hoe gaaf is dat?

Een andere grappige activiteit is de poetsles. Samen met onze preventie assistent gaan ze aan de slag met tandenborstels en tandpasta. Om te kijken of er goed is gepoetst mogen de kinderen een grappige plakverklikker gebruiken. Zit er ergens nog tandplak? Dan krijg je grappige roze vlekken op je tanden. Natuurlijk gaan de kinderen met een schoon gebit weer mee naar huis.

Ook mogen alle kinderen zich verkleden als echte tandarts. In de verkleedkamer liggen witte jassen, mondkapjes, handschoenen en instrumentarium. Even lachen; we maken er namelijk een mooie foto van. Deze mag je direct mee naar huis nemen.

Er valt ook iets te winnen! Kan jij raden hoeveel stuiterballen er in de pot zitten? Wie weet maak je kans op een mooie prijs.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis