Muziek

THE DOORS ALIVE

The Doors Alive uit Engeland wordt door velen gezien als de beste tribute band van de legendarische groep The Doors. Los van het feit dat ze muzikaal gezien akelig dicht in de buurt komen van het …

The Doors Alive uit Engeland wordt door velen gezien als de beste tribute band van de legendarische groep The Doors. Los van het feit dat ze muzikaal gezien akelig dicht in de buurt komen van het origineel, zorgt hun show ervoor dat je jezelf waant in een originele show in de sixties!

Naast alle grote hits van The Doors zoals 'Light My Fire', 'When The Music's Over’, ‘The End’, 'Love Her Madly' en ‘Riders On The Storm’, komen ook minder bekende nummers als ‘The Chrystal Ship’ aan bod en om de gehele beleving compleet te maken worden gedichten van Jim Morrison voorgedragen.

Zanger Mike lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison in de late jaren ’60 en ademt de beste optredens van Jim moeiteloos nieuw leven in. Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige 'flower power-tijd'. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. 

Over de hele wereld hebben The Doors Alive uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht! 

Wanneer