We zwaaien het bokbier uit

Opbokken!

We zwaaien het bokbierseizoen uit met Opbokken! Voor 25€ p.p onbeperkt speciaalbier drinken. Ook de populaire Mango Tango en de Disco DIPA van Gallivant Brewery zijn onbeperkt beschikbaar. Kaarten zijn beperkt beschikbaar via www.gallivant.nl/opbokken

De B is weer uit de maand… en dat betekent dat het bokbier weer de kelder in gaat. Wij hadden een leuk ideetje: wat nou als we onze bokjes een mooi uitzwaaifeestje geven. En dan op zaterdagavond 28 januari van 20:00 – 00:00, bij Biercafé Het Uurwerk in Hengelo. Het idee is simpel: ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????? €???????? ???????????? ????????????????????????????. (ook de populaire Mango Tango en de Disco DIPA van Gallivant zijn onbeperkt beschikbaar)

Dus ben jij eind januari wel weer toe aan een leuk feestje? Koop dan hier je kaarten. (???????????? ???????????? ????????: ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????????) je ontvangt ze binnen 5 werkdagen per post.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 25,00

per persoon per ticket. Daarna onbeperkt 4 speciaalbier soorten verkrijgbaar.