We zwaaien het bokbier uit

Opbokken!

Gallivant Brewery zwaait met jou het bokbierseizoen uit! Dat doen we door voor 25€ per persoon onbeperkt ons bokbier + 2 andere speciaalbieren beschikbaar te stellen. Het wordt een groot feest bij Biercafé Het Uurwerk in Hengelo. Kom lekker speciaalbier drinken!

De B is weer uit de maand… en dat betekent dat het bokbier weer de kelder in gaat. Wij hadden een leuk ideetje: wat nou als we onze bokjes een mooi uitzwaaifeestje geven. En dan op zaterdagavond 28 januari van 20:00 – 00:00, bij Biercafé Het Uurwerk in Hengelo. Het idee is simpel: ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????? €???????? ???????????? ????????????????????????????. (ook de populaire Mango Tango en de Disco DIPA van Gallivant zijn onbeperkt beschikbaar)

Dus ben jij eind januari wel weer toe aan een leuk feestje? Koop dan hier je kaarten. (???????????? ???????????? ????????: ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????????) je ontvangt ze binnen 5 werkdagen per post.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 25,00

per persoon per ticket. Daarna al het speciaalbier onbeperkt verkrijgbaar.