Muziek

SNELLE & DE LIEVE JONGENS BAND

Het hele jaar door staan er in het kader van Hedon 50 Jaar speciale optredens op het programma. Van artiesten waar we een speciale band mee voelen of een hechte geschiedenis hebben. Bijzonder …

Het hele jaar door staan er in het kader van Hedon 50 Jaar speciale optredens op het programma. Van artiesten waar we een speciale band mee voelen of een hechte geschiedenis hebben. Bijzonder trots zijn we ook dat we Snelle aan dit lijstje mogen toevoegen. En dat is niet zonder reden. 

De geschiedenis van Zwolle en Snelle is er eentje om trots op te zijn. Van de Grote en Kleine Zaal in Hedon platspelen tot een weergaloze show tijdens de Bruisweken. Ook uniek: Snelle speelde tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel op zowel het Sena, Abbott en hoofdpodium, kortom gedurende alle fases in zijn prachtige carrière kon je hem wel een keer bewonderen. 

En dan hebben we het nog niet eens over de successen als artiest: van het prille begin met Scars tot Blijven Slapen samen met MAAN, er daartussen alleen maar dikke hits. Snelle wist Edisons te winnen, kreeg met Zonder jas naar buiten een eigen documentaire op Netflix, is prominent lid van  het succesvolle The Streamers en scoort op televisie. Je raakt buiten adem als je zijn biografie doorneemt. Tijd voor een reünie in Hedon. Een show om niet te missen.

Wanneer