Filmhuis Denekamp: "King Richard"

King Richard is gebaseerd op een inspirerend, waargebeurd verhaal. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen.

Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele trainingsmethodes is Richard vastbesloten om van zijn dochters Venus en Serena, die opgroeien in een achterstandswijk, wereldberoemde tennissterren te maken. Hij wordt daarbij ondersteund door zijn vrouw en zijn andere dochters.

Will Smith, die we vooral kennen van zijn komische rollen, neemt de hoofdrol van Richard voor zijn rekening. Hij vertolkt de liefdevolle, gedreven vader op een overtuigende manier. Geen wonder dat hij voor zijn rol werd beloond met de Golden Globe voor beste acteur in een dramafilm.

Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets te bereiken wat onmogelijk lijkt. Een prachtig voorbeeld van het realiseren van de American Dream.

Datum: woensdag 22 februari 2023
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 9,50

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,50

vooraf gratis koffie/thee