Zeven sprekers die praten over verschillende onderwerpen.

TEDxTwenteU 'Dream Further'

TEDxTwenteU zal plaatsvinden op 9 maart. Tijdens deze editie van TEDxTwenteU zullen verschillende sprekers met verschillende achtergronden praten over onderwerpen die op dit moment relevant zijn.

Zeven sprekers zullen praten over hun ervaringen en vertellen hun verhalen die zij hebben ervaren in hun leven, tijdens hun studie of hun werk. De sprekers willen graag een discussie starten en met de mensen verbinden die in de zaal zitten, zodat die mensen kunnen nadenken over het leven en de onderwerpen die zij tegenkomen.

Sprekers zoals Flávia Sousa (onderzoekster aan de Universiteit van Fribourg Zwitserland), Dr. Pauline Weritz (assistent-professor BMS-HBE) en Martina Dimoska (medewerkster ruimte-industrie VS) komen praten over verschillende onderwerpen. Ze belichten onderwerpen zoals: de toekomst van werken en hoe het is om te werken in de ruimte-industrie, maar ook spreekt er iemand over wat nu relevant is: hoe zal AI ons leven bepalen en bepalen hoe wij gaan denken?

Wees erbij voor een dag vol met interessante onderwerpen en sprekers in het Concordia Theater in Enschede op 9 maart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de link.

Wanneer

-