Buurttheateravond

Akkerhus Buurttheater optreden toneelgroep Notter

Op vrijdag 3 maart 2023 wordt er bij Kulturhus Het Akkerhus in Ypelo weer een gezellige Buurttheateravond gehouden. Deze avond kan het publiek genieten van een toneelvoorstelling van Toneelgroep Notter. Zij brengen het blijspel "Het zal mij een zorg zijn", een toneelstuk in twee bedrijven.

Op vrijdag 3 maart a.s. wordt in het Akkerhus een gezellige toneelavond gehouden, met medewerking van de Toneelvereniging Notter. Zij spelen deze avond een blijspel in twee bedrijven, genaamd "Het zal me een zorg zijn", geschreven door Mark Boer.

“Het zal me een zorg zijn” speelt zich af in zorgboerderij “Erve Zorgeloos”. Zoals elke ochtend beginnen de bewoners Toon en Thea met ontbijt. Toon klaagt steen en been en Thea ziet overal het positieve van in. Hun rustige leventje wordt aardig verstoord als er een nieuwe bewoner komt. Het is Freek die na een coma van maar liefst 20 jaar weer ontwaakt is. Hij komt revalideren in Erve Zorgeloos. Zijn vrouw Annie is nog onwennig en weet niet of ze het leven met Freek wel weer op kan pakken.

Op dezelfde dag staat er ook een verwarde man in de tuin te harken. Niemand weet wie hij is (hij zelf ook niet) en wordt voorlopig maar even opgenomen. Juist op dat moment is er een onaangekondigde inspectie door de strenge inspecteur Karen Teeselink en een klungelige assistent. Dokter Bernard, zuster Marieke, en de eigenaresse Lydia moeten er alles aan doen om de zorgboerderij open te houden.

Inloop: 19.30 uur; Aanvang toneelstuk: 20.00 uur

Kosten: € 7,50 per persoon; inclusief koffie/thee

U kunt deze kosten bij de ingang contant of via PIN betalen.

Uiteraard is er na afloop van de voorstelling ruim gelegenheid om nog iets te drinken aan de gezellige Akkerhus bar!

Reserveren kan door te mailen naar pr@akkerhus.nl of via het reserveringsformulier op de website.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 7,50

De entreeprijs is inclusief een kop koffie of thee