Actief

Hanze Escape Event Kampen

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houd je agenda vrij en speel deze leuke game in Kampen of een van de andere Hanzesteden.

Met de Escape Tour Kampen duik je terug in de tijd naar het begin van de tweede wereldoorlog. In het jaar 1940 had de bekendste medici van Kampen genaamd Willem Johan Kolff een belangrijke rol in het lokale verzet. Ga opzoek naar het laatste stukje stadsgeschiedenis bij de geheime uitgang. Er is niet veel tijd, dus jullie moeten binnen twee uur de geheime uitgang zien te vinden! Lukt jullie dat? Dan maken jullie kans op een plekje op onze Wall of Fame.

De Escape Tours van de Hanzesteden zijn altijd te spelen, maar special voor het weekend van 13 en 14 mei zijn er speciale games met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden en het Hanzejaar 2023.

Elke Hanzestad heeft een eigen Hanze Escape Tour met bijbehorende ranglijst. Weet jij met jouw team in de top 3 te komen aan het eind van het weekend? Dan val je in de prijzen!

Tijdens het Hanze Escape Event zijn de volgende prijzen te winnen:

  • Een overnachting inclusief ontbijt in de Pelsertoren aan de Thorbeckegracht, hartje Zwolle.
  • Voor 5 personen lunch bij Proeverij de Stadstuin in Doesburg en een beklimming van de hoogste kerktoren van Gelderland onder leiding van een gids, met zicht over de oude Hanzestad, de Veluwe en de Achterhoek!
  • Eén overnachting in gasthuis In de Heilige Stede te Hoogstraat 16 in Hasselt OF twee dan wel drie overnachtingen (aaneengesloten verblijf dus) met de eigen camper op de CamperParkingHasselt te Diamantenbolwerk 1 in Hasselt, incl. eenmaal een 2 persoons diner bij Ad’vundum 2.0 Hoogstraat 1 in Hasselt.
  • Een dinerbon t.w.v. €100,- te besteden bij Lekker aan de IJssel in Zutphen.
  • Een stadswandeling met gids door Hanzestad Harderwijk met een afsluitende high wine voor 6 personen.
  • Eenmaal het Hanzesteden arrangement bij Van der Valk Hotel Deventer inclusief een overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, Hanze koek en een fles cava.

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs € 29,95 per teams van 2-4 personen