Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld.

Remembering Elvis

Maar liefst drie allerbeste Elvis tribute-artiesten van overal ter wereld presenteren de gevoeligste Elvis’ ballads en de meest opzwepende rock-'n-roll tijdens Remembering Elvis.

Ciaran Houlihan, Ben Thompson en Emilio Santoro zijn drie van de beste Elvis tribute-artiesten ter wereld. Ciaran is een multi-award winnende Elvis tribute-artist uit Dublin. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan veertien jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen. Zijn gouden stem wordt gezien als degene die The King het meest evenaart. Ben is in 2018 bekroond tot de beste Elvis van de wereld, vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers. Het grote jonge talent Emilio werd in 2022 bekroond tot Europees kampioen en is onderhand bekend over de hele wereld.

De drie artiesten worden begeleid door de legendarische band uit Wales Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills en Boone, die al jaren als Elvis zangeressen de wereld over reizen.

Wanneer

-