Een leuke en gezellige markt voor jong en oud, met een breed aanbod. Gelijktijdig met de welbekende Ganzenmarkt in Enter

Kerkpleinmarkt Enter

Een leuke en gezellige markt voor jong en oud, met o.a. een boeken- en rommelmarkt, een Rad van Avontuur, handgemaakte en home made producten en lekkernijen en leuke kinderactiviteiten.

Op zaterdag 13 mei van 10:00 tot 15:00 uur zal er , gezamenlijk met de Ganzenmarkt, door de Hervormde Gemeente Enter een Kerkpleinmarkt worden gehouden. De opbrengst van deze markt zal ten goede komen aan het werk binnen deze gemeente.

Op deze gezellige markt zal er weer van alles te doen en te beleven zijn. Zo zal er de hele dag door een Rad van Avontuur draaien waarbij tal van mooie prijzen te winnen zijn, aangeboden door de gemeenteleden en de Enterse ondernemers. Verder is er een verkoop van zelfgebakken cakes, taarten en andere lekkernijen, van tuin- en moestuinplantjes en bloemstukjes, is er een rommel- en boekenmarkt en zijn er diverse zelfgemaakte originele creaties te koop waaronder (poppen)speelgoed, babykleertjes en ansichtkaarten.

Aangezien het de dag erna Moederdag is zal er ook een uitgebreid aanbod zijn van leuke kadootjes en originele bloemstukjes voor alle moeders, oma’s en andere verzorgenden. Daarnaast kan een kopje koffie of thee met een zelfgebakken lekkernij worden genuttigd op het terras.

De jongeren van deze gemeente zetten zich in bij de Carwash en de jongere kinderen kunnen zich ondertussen laten schminken of zich vermaken met tal van leuke activiteiten.

Kortom: de combi van de Ganzenmarkt en Kerkpleinmarkt in Enter biedt gegarandeerd een dag vol van vermaak en gezelligheid, regionale streekproducten, traditionele dans en muziek, heerlijke zelfgemaakte lekkernijen, een leuke rommel- en boekenmarkt, een spannend Rad van Avontuur, plezier voor jong en oud en nog veel en veel meer!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis