Markt

EVend: een fair over afscheid.

Kienhuis Uitvaartverzorging organiseert in Ootmarsum een fair
over afscheid. Wat is er allemaal mogelijk rondom een uitvaart? Door veel mensen wordt deze vraag pas gesteld op een vaak emotioneel moment; tijdens het regelen van het afscheid van zichzelf of een dierbare.
Om u op dit moment goed te kunnen voorbereiden organiseert Kienhuis Uitvaartverzorging EVend: een fair over afscheid.

Op 7 mei 2023 is de tweede editie van het event over afscheid. Na verrassend veel belangstellenden tijdens de eerste editie in 2019 organiseert Kienhuis Uitvaartverzorging uit Denekamp dit bijzondere evenement voor een tweede keer, ditmaal in hartje Ootmarsum.

Het doel is om mensen te informeren en bewust te maken van alle mogelijkheden die er zijn bij een uitvaart en het afscheid. Een middag vol inspiratie, muziek, bezinning en ruimte voor vragen. Het evenement is van 12:00 tot 17:00 uur te bezoeken op het Commanderieplein in Ootmarsum. Entree is gratis.

Er is een programma samengesteld waardoor u gelegenheid krijgt om zich te verdiepen in de mogelijkheden, producten en diensten en nieuwe trends op het gebied van uitvaartverzorging.

Een houvast bij loslaten.

Kienhuis Uitvaartverzorging heeft in de afgelopen 40 jaar ruim 5.000 uitvaarten verzorgd. Hierbij komt één aspect altijd terug: emotie. Het is een bijzonder ingrijpend moment en daarbij moet er in een relatief korte tijd veel geregeld worden. Het komt geregeld voor dat nabestaanden voor lastige keuzes en situaties komen te staan. Dat moet veranderen, vinden ze bij Kienhuis Uitvaartverzorging. En dat is de missie die zij willen uitdragen met EVend. Samen met toonaangevende bedrijven rondom uitvaartverzorging informeren en inspireren ze over het afscheid, van uzelf of dat van een dierbare. Het geeft rust om mogelijkheden te bespreken en eventueel wensen vast te leggen. Voor uzelf maar ook voor de nabestaanden. Zo bieden ze houvast bij loslaten

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis