Verkorte torenbeklimming 'Kom je ook een kijkje nemen in de toren?'

Ga met onze torengids mee de toren in van de St. Plechelmusbasiliek. Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een Tourist info gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt in het Lood'n Bonneke beloont met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Zoals altijd is de St. Plechelmustoren alleen te bezoeken met een rondleiding onder begeleiding van een gids. Deze rondleiding duurt ca. 1 uur.

Deze koopzondag is er ieder uur een verkorte torenbeklimming.

Kinderen onder de 8 jaar hebben helaas geen toegang tot de toren.
Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Tourist info Oldenzaal via tel. 0541-514023 of mail .

Ga je ook mee omhoog met de gids om de nieuwe klok te bekijken? Deze grote nieuwe klok staat tussen de Beatrixklok (ca. 1600 kg) en de Mariaklok (ca. 2350 kg). Deze zijn te bezichtigen na 142 treden. Natuurlijk gaan we daarna ook nog even 92 treden verder om vanuit de toren Oldenzaal te bekijken. Als het helder weer is kun je de televisietoren van Markelo (op 35 km), Kasteel van Bentheim (25 km) en Grolsch Veste, het stadion van FC Twente zien.

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met jouw vereniging? Dan is Oldenzaal, de Glimlach van Twente de juiste keuze! Oldenzaal heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.

Om het voor iedereen makkelijk te maken, zijn er een aantal arrangementen ontwikkeld die kant-en-klaar te boeken zijn. Maar wellicht wil je juist iets anders of een combinatie? Dan is dat geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tel. 0541-514023 of mail info@oldenzaalpromotie.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 4,00