Een lekkere muzikale lunch.

Lunchconcert

Met een broodje in de hand luisteren en kijken naar fris en uitstekend orkestspel van Jeugdorkest Nederland.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Bezoek daarom de gratis lunchconcerten in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Het volgende lunchconcert in de serie vindt plaats op donderdagmiddag 4 mei van 12.30 tot 13.30 uur. Dan treedt het Jeugdorkest Nederland op.

In het Jeugdorkest Nederland spelen ruim 75 getalenteerde jongeren van 14 tot 21 jaar afkomstig uit het hele land. De orkestleden zijn allen enthousiast met muziek bezig en combineren school of een opleiding met de liefde voor hun instrument. Diverse leden van het JON volgen een (voor)opleiding aan een conservatorium. Op het programma staan zowel werken van de grote meesters uit de klassieke muziek als hedendaagse werken.

Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een gevarieerd programma. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar.
De concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 12.30 uur. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet.

Wanneer

-