gipsy flamencogitarist Manito

Flamenco bij volle maan bij Landgoed Algoed.

Wegens grote belangstelling vorig jaar geeft gipsy flamencogitarist weer een vollemaan concert aan het kampvuur op het terrein van landgoed Algoed Met zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties neemt hij zijn publiek mee naar een wereld vol sentiment, passie en weemoed.

Wegens grote belangstelling vorig jaar geeft gipsy flamencogitarist weer een vollemaan concert aan het kampvuur op het terrein van landgoed Algoed, op zondagavond 4 juni a.s. Met zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties neemt hij zijn publiek mee naar een wereld vol sentiment, passie en weemoed.

Op het repertoire staan zowel eigen composities als traditionals, waarbij de rumba uit de Camargue als een rode draad door de muziek loopt. Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait’. Het bitterzoete karakter in zijn muziek is de weerklank van het leven; trieste- en vreugdevolle momenten zoeken een uitweg via zijn gitaar. Zijn naam is een verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit optreden is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaans gitaar.

Het geluid van zingende gitaarsnaren, een knapperend kampvuur en het licht van de maan staan garant voor een romantische avond. De aanvang is om 20.30. Entree is €10,- contant te verrekenen aan de kassa. Reserveren infolandgoedalgoed@gmail.com Landgoed Algoed is een culturele en spirituele broedplaats. Een bijzondere locatie in het buitengebied.

Het adres is Lutje Esweg 10 7547 RM Enschede. Site www.landgoedalgoed.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

contant af te rekenen aan de kassa bij aankomst