Bezoek de grootste wijk-rommelmarkt van Overijssel

Meimarkt Pathmos

Ben je op zoek naar de allerleukse 2e hands spullen, dan is de kilometerlange Meimarkt in de historische wijk Pathmos te Enschede jouw markt.
Graag tot ziens op zaterdag 27 mei!

Ben je op zoek naar de allerbeste 2e hands meuk, dan is de kilometerlange Meimarkt in de historische wijk Pathmos te Enschede jouw markt!

Jaarlijks, op de laatste zaterdag van Mei, stromen de karakteristieke straten van de historische arbeiderswijk Pathmos vol met 'rommel' en gezelligheid.

Met 3oo verkoopplaatsen en duizenden bezoekers is de Meimarkt wellicht de grootste wijk-rommelmarkt van Overijssel.

Het deelnemersveld van verkopers bestaat uit honderden straatbewoners aangevuld met handelaren van buiten af. Zo is succes verzekerd voor het vinden van de allerleukste huisraad, kleding, boeken, games, gadgets en andere spullen!

Deze grote rommelmarkt loopt dwars door de volgende straten: Pathmosstraat, Willem de Clercqstraat, Weverstraat, Pathmosplein en Spinnerstraat.

Nadat jij je leuke meuk gescoord hebt, kan je bijkomen of meedeinen op het Muziekplein van de Meimarkt. Het Muziekplein bevat ieder jaar optredens van artiesten die hun sporen hebben verdiend in de Nationale Sterrenparade.

Dit Jaar zijn oa. Mannes, Anita & Ed, Jan Spijkerman, Roel Britting, Anno Britting én Andrea Hazes te gast op ons Muziekplein. Met deze toppers is gezelligheid, sfeer en wellicht een polonaise gegarandeerd!

Kom ook langs op zaterdag 27 mei en neem een bigshopper mee. De Meimarkt Pathmos is geheel gratis te bezoeken.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis