Het Nederlands Studenten Jazz Orkest gaat op een unieke lustrumtour!

NSJO 2023: ShowTime!

Alweer het tweede lustrum van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) wordt gevierd met een grotere tour dan ooit. Op maandag 15 mei staat het 30-koppige orkest met Jordan Roy (o.a. bekend van X-Factor en Better than ever) en weergaloze toetsenist Chelsea Laverne (deelde het podium met o.a. Sven Hammond, Stromae en Candy Dulfer) onder leiding van Berend van Deelen in Hedon in Zwolle.

Het NSJO 2023 combineert jazz met alle stijlen die in voorgaande edities de revue hebben gepasseerd: een wisselwerking tussen authentieke jazz in combinatie met funk, soul, rock ’n roll en disco.

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een projectorkest dat ieder jaar wordt samengesteld uit de beste amateur(bigband) musici van Nederland. Gedurende twee weken leveren de op hoog niveau musicerende jongeren hun studentenleven volledig in om spetterende shows neer te zetten.

Het NSJO is opgericht in 2012. Door het enthousiasme van leden en publiek, maar ook door kritisch te kijken, te leren en groot te durven dromen heeft het orkest sindsdien een vaste plek verworven in het studenten muzieklandschap.

De afgelopen jaren heeft het NSJO samengewerkt met solisten als Sven Figee, Anton Goudsmit, Pete Philly, Jerôme Hol, Jan van Duikeren en Steffen Morrison.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50

Voor studenten geldt een gereduceerde prijs van €14,50, niet-studenten betalen €19,50 entree (exclusief servicekosten)