10de editie in het pinksterweekend

Oldtimer Festival Balkbrug 27 en 28 mei 2023

10de editie Oldtimer Festival Balkbrug pinksterweekend 27 en 28 mei 2023.
Op beide dagen zijn er rond 500 deelnemers, oude ambachten, een markt, en een wandeltocht.
Op zaterdag 27 mei wordt het dagprogramma afgesloten (rond 17.00 uur) met de in en rondom Balkbrug bekende band Bar & Booz.

10de editie Oldtimer Festival Balkbrug De editie 2023 van het Oldtimer Festival Balkbrug is een jubileumeditie, voor de 10de keer wordt het gehouden in het weekend van de Pinksteren, op 27 en 28 mei.

Dit jaar zal het oldtimer festival Balkbrug weer uit 2 dagen bestaan, mede omdat het een jubileumeditie is. Het evenement is in die meer dan 10 jaar enorm gegroeid, dankzij vele vrijwilligers en sponsoren, en staat nu bekend als een familie evenement met veel activiteiten en rond de 500 deelnemers. Vele duizenden bezoekers weten al jaren het terrein aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug te vinden tijdens het pinksterweekend.

We zien er dan ook weer naar uit om zaterdag 27 mei en zondag 28 mei een paar mooie dagen voor de liefhebbers en inwoners van Balkbrug en wijde omgeving ervan te maken. Op zaterdag wordt het dagprogramma afgesloten (rond 17.00 uur) met de in en rondom Balkbrug bekende band Bar & Booz. Er is een wandeltocht uitgezet door o.a. de Ommerschans, zodat er voor alle gezinsleden vermaak is.

Contact gegevens zijn mail:info@oldtimersbalkbrug.nl telefoonnummer 06-11863680 http://www.oldtimersbalkbrug.nl/ https://www.instagram.com/oldtimerfestivalbalkbrug/ https://www.facebook.com/OldtimerFestivalBalkbrug/?locale=nl_NL

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Entree gratis, parkeren kleine bijdrage