Toneelstuk over roem, geluk, verdriet en loslaten.

Toneelvoorstelling Go BZRK!

Een strijd in de zangshow Go BZRK! Behalve de strijd tussen de kandidaten is er ook een duidelijke strijd gaande tussen de verschillende medewerkers van de show. Is dit wel een eerlijke wedstrijd?

Daarnaast wordt het nichtje van René ook nog eens ziek. René wil er maar al te graag voor haar zijn, maar kan ze het allemaal aan onder de druk van de show?

Toneelvereniging Puck speelt ‘Go BZRK!’

Nog even en dan is het zover! Vrijdag 12 Mei (uitverkocht) en zaterdag 13 Mei mogen wij, als toneelgroep ‘Puck’, laten zien waar we zo hard aan gewerkt hebben.

Na maanden lang repeteren is het een prachtig stuk geworden. Eén met humor en emoties.

In deze voorstelling laten wij zien hoe Luca, René en Marlies het tegen elkaar opnemen in de talentenshow ‘GO BZRK!’. De harde wereld van de showbizz komt goed naar voren. Er gebeurd dan ook van alles achter de schermen waar de kijker normaal gesproken geen weet van heeft. Behalve de strijd tussen de kandidaten is er ook een duidelijke strijd gaande tussen de verschillende medewerkers van de show. Is dit wel een eerlijke wedstrijd?

Daarnaast wordt het nichtje van René ook nog eens ziek. René wil er maar al te graag voor haar zijn, maar kan ze het allemaal aan onder de druk van de show?

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar onze voorstelling en enthousiaste spelers? Bestel dan snel je kaarten op www.toneelpuck.nl

De tijden en locatie voor de optredens zijn als volgt:

Vrijdag 12 Mei inloop 19:00 uur. Start 19:30 uur

Zaterdag 13 Mei inloop 13:30 uur. Start 14:00 uur

Zaterdag 13 Mei inloop 19:00 uur. Start 19:30 uur

Locatie: R10( parkeerplaats en gebouw tegenover Buitengasthuisstraat 74)

Dit project is mede tot stand gekomen met steun vanuit het fonds Amateurkunst.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 13,50