Grootste wijk-rommelmarkt van Overijssel

Meimarkt Pathmos

Ben je op zoek naar de allerleukste tweedehands spullen? Dan is de kilometerlange Meimarkt in de historische wijk Pathmos te Enschede jouw markt!

Op de laatste zaterdag van mei, stromen de karakteristieke straten van de historische arbeiderswijk Pathmos weer vol met de mooiste 'rommel', fijne muziek en de vriendelijkste gezelligheid.

Met 300 verkoopplaatsen en duizenden bezoekers is dit wellicht de grootste wijk-rommelmarkt van Overijssel. Het deelnemersveld van verkopers bestaat uit honderden straatbewoners aangevuld met handelaren van buiten af. Zo is succes verzekerd voor het vinden van de allerleukste huisraad, kleding, boeken, games, gadgets en andere tweedehands spullen.

Deze kilometerlange rommelmarkt loopt dwars door de volgende straten: Pathmosstraat, Willem de Clercqstraat, Weverstraat, Pathmosplein en Spinnerstraat.

Neem gerust enkele grote tassen mee, want op deze rommelmarkt is alles betaalbaar! Als je bigshoppers vol zitten met de vele tweede kansjes die je gescoord hebt, is het wellicht tijd om even bij te komen of mee te zingen op het Muziekplein van de Meimarkt.

Het Muziekplein bevat ieder jaar optredens van artiesten die hun sporen hebben verdiend in de Nationale Sterrenparade. Namen dit jaar zijn onder anderen: Mannes, Anita & Ed, Jan Spijkerman, Roel Britting, Anno Britting én Andrea Hazes. Met deze toppers is gezelligheid, sfeer en wellicht een polonaise gegarandeerd!

Wanneer

-