Knuffelen met Rupsje Nooitgenoeg

BoekStartdag

Kom tijdens de BoekStartdag knuffelen met Rupsje Nooitgenoeg. Met de jaarlijkse BoekStartdag viert de Bibliotheek het plezier in voorlezen bij kinderen vanaf 0 jaar. Het motto van de Bibliotheek is: met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Rupsje Nooitgenoeg komt op de BoekStartdag live in de Bibliotheek voor een heuse Meet & Greet. Deze gekleurde rups staat bekend om het feit dat hij altijd honger heeft. Er wordt deze ochtend drie keer voorgelezen uit een levensgrote versie van het prentenboek van Eric Carle. Na afloop stapt deze vrolijke rups uit het prentenboek en mogen kinderen de rups knuffelen, een high five geven of samen op de foto. Neem een fotocamera mee voor een leuke herinnering!

Doorlopend kun je met het hele gezin deze ochtend meedoen aan een leuke knuffelspeurtocht. Zijn alle bekende knuffels gevonden? Zodra de stempelkaart vol is, ontvangt elke kind een leuk cadeautje (zolang de voorraad strekt).

Alle activiteiten op de BoekStartdag zijn gratis en geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Aanmelden voor een Meet & Greet met Rupsje Nooitgenoeg kan via de website. Voor iedere ouder/begeleider bij de Meet & Greet is er na afloop een leuke goodiebag (zolang de voorraad strekt).

Let op: ouders/begeleiders, max. 1 per kind, dienen ook een kaartje te reserveren.

Wanneer

-